Легенди Львова

Легенди старого міста

Ви дізнаєтесь про цікавинки з історії міста.  Львів – місто-перлина, кожна вуличка якого наповнена стародавніми історіями та легендами.

  • Вартість: 150 грн./ос. (у складі збірної групи)
  • Тривалість: 2 год.
  • Додатково оплачуються вхідні квитки
  • Індивідуальний тур : українська мова – 600 грн., іноземна мова -1200 грн.
Замовити тур
  • Опис екскурсії
  • Фотогалерея
  • Коментарі

Під час екскурсії гід-екскурсовод допоможе Вам перенестися в ті далекі часи середньовіччя коли кожен львів’янин, з покоління в покоління переповідав ці містичні історії, завдяки чому вони і дійшли до наших днів. Ви неодмінно почуєте легенди про нещасну наречену Гальшку з Острога, про Привид чорної труни з будинку Львівської Ратуші, про те, як кожної ночі, як Львов005.годиннник на вежі проб’є дванадцять, просинаються кам’ні леви – охоронці древнього Львова.

Поринемо в атмосферу середньовічного міста посеред старих храмів і тісних вулиць. Ви будете здивовані цікавими історіями про життя, побут та світогляд давніх мешканців Львова. Екскурсовод розкаже Вам чому відсікли голову Івану Підкові і кого було публічно спалено за звинуваченням в укладенні договору з сатаною. Ви довідаєтесь як карали язикатих жінок у нашому місті та кого приковували до стовпа ганьби. Ми вияснимо яким було поняття любові в уявленнях тогочасних мешканців міста та чому кохану короля Владислава IV віддали заміж за Меречського старосту. Ви дізнаєтесь з якими цілями відвідував Львів московський цар Петро І і де у Львові знаходиться документ власноручно підписаний Владом Дракулою.

Замовити тур
Замовити тур

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© 2024 http://www.tour-info.lviv.ua/ -- Центр туристичної інформації міста Львова (м. Львів, пл. Ринок, 2)”